MENÜ
 • Mádai Vivien nem gondolkodik az X-Faktoron

  Az RTL Klub műsorvezetőjével a Gyermekklinikán találkoztunk, ahol rengeteg csomaggal lepte meg a gyerekeket. Többek között az is kiderült, hogy beugrana-e Ördög Nóra helyére az X-Faktor 2013-as szériájában

  Az ajándékok között voltak babák, társasjátékok, gyümölcs, egyszóval mindenféle apró kedvesség, aminek örülhetnek a gyerekek.

  Vivien árulta, hogy ők nagy családi körben ünneplik a karácsonyt, és nem igazán veti be ilyenkor a háziasszony figurát, aki már napokkal előtte nekiáll a sütésnek-főzésnek.

  “Nálunk mindig anyukám szokta a főzés részét intézni. Persze mi is szoktunk segédkezni otthon, négyen vagyunk tesók –  mesélte a műsorvezető. – Ajándékot még senkinek nem vettem, az még az utolsó előtti pillanatnak a feladata lesz.”

  A Reflektorban sok tapasztalatot szerzett, adódik a kérdés, hogy az X-Faktor esetleg látna-e előrelépési lehetőséget.

  “Azt gondolom, hogy a Nóri maximálisan tök jól csinálja az X-Faktort. Soha nem mondom, hogy ezt szeretném, vagy azt szeretném, ezt úgy is az ember, meg az ember főnökei tudják, hogy ki mire alkalmas, ezt rájuk és a sorsra bízom.”

  Felmerült az is, hogy Ördög Nóri továbbra is képernyőn marad-e terhessége folytán, illetve, hogy Vivien hogyan döntene hasonló helyzetben.

  “Ez egy nehéz kérdés, amit végig kell gondolni otthon családilag is. Erre nem tudok így válaszolni, ezt az ember nyilván látná, mikor benne van a folyamatban, hogy mennyire tudja összeegyeztetni a karrierjével.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon