MENÜ
 • Mádai Vivien felfüggeszti a fogyókúrát

  A csinos műsorvezetőnő most egy ideig diéta helyett a tanulásra összpontosít.

  Mádai Vivien kilói folyamatosan beszédtémát szolgáltatnak, hol a teltebb hölgyek táborát erősítette, hogy pedig balerina-vékonyságúra fogyott. Rajongói szerint mindig üde színfolt, azonban a Reflektor háziasszonya inkább karcsúbb énjét részesíti előnyben. Éppen ezért bátran kipróbálja a legújabb fogyókúrás trendeket. Legutóbb kolléganőjével, Pataki Zitával  egy olyan diétába vágtak bele, amelyik ­jel­lemzően fehérjebevitelből állt, ­de Vivien ezt hamar abbahagyta.

  “A testtömegváltáshoz ­ki­egyen­sú­lyozott hangulatra és kiszámítható élettempóra van szükség, ami nekem most nincs – árulta el a műsorvezető. – Épp a vizsgaidőszak közepén vagyok, nappal dolgozom, éjszaka tanulok, ez most különösen megterhelő időszak. Még két vizsgám van hátra, az egész lakásom jegyzetekből és salátára lapozott könyvekből áll. Ha mindegyiken átrágtam magam, utána végre a kezemben lesz a diplomám.”

  A tanulás után azonban kipróbál egy új módszert.

  “Már most tudom, hogy utána milyen módon kezdek neki a tökéletes alak formálásának, egy elektromos zsírbontó rendszerrel szabadulok meg a nem kívánt helyeken felgyülemlett zsírpárnáktól. Segítségem is lesz dr. Gajdács Ágnes személyében. Egy kicsit félek a dologtól, mert tűket fognak szúrni belém, amikbe áramot vezetnek, de mivel rengeteg pozitív élménybeszámolót hallottam azoktól, akik kipróbálták, belevágok.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon