MENÜ
 • Macskát főznének a kínaiak

  Úgy tűnik, a kínaiak még mindig ragaszkodnak szerencsétlen háziállatunkhoz, a pihepuha cicushoz. Persze nem kedvencként, hanem főételként látnák szívesen maguk előtt. Legutóbb zsákokba és ketrecbe zsúfolt állatokat mentettek meg a rendőrök a kivégzéstől.

  Kínában nem adják fel: valami oknál fogva mindenképpen macskahússal szeretnék táplálni szervezetüket. Nem rég több mint ötszáz cicát préselt autójába egy kínai sofőr, akit egy rutinellenőrzés során állítottak meg a rendőrök Csiangszu tartományban. A szerencsétlen jószágokat ketrecekbe és zsákokba zsúfolva szállította busás haszon reményében. A macskákat ugyanis helyi éttermeknek akarta eladni, hogy a vendégek tányérján végezzék.

  “A sofőr azt állította, hogy nyulakat szállít, de amikor levettük a kocsiról a ponyvát, rettenetes látvány tárult elénk. Az állatok az életükért küzdöttek, a zsákba gyömöszölt cicák apró lyukakon keresztül próbáltak levegőhöz jutni” – mondta az egyik tiszt, aki azonnal vizet vitt a heringként szorongó cicáknak, és rendőrtársaival felhasította a zsákokat, hogy a fuldokló macskák életben maradjanak.

  A sofőr megpróbált elmenekülni, de elkapták. A cicák már biztonságban vannak Tanzung tartományban egy állatvédő központban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon