MENÜ
 • Macskából neveltek drogdílert a moldvaiak

  Meghökkentő módszerrel csempésztek füvet, ám végül lebuktak azok a rabok, akik házi kedvencüket használták fel üzleteik lebonyolítására egy moldvai börtönben.

  Gyanús lett a moldovai Pruncul település börtönőreinek az a szürke-fehér macska, aelyik gyakran ki-be járkált az intézmény kerítésén.

  Az egyébként aranyos állat egy díszes nyakörvvel a testén tette meg rendszeresen a távot, mire elfogták. Kiderült: nem véletlenül sétálgatott arrafelé, hanem a nyakörvében elrejtett marihuánát csempészte a börtönlakóknak.

  A nagy fogásról videót is készítettek, amelyet aztán az igazságügyi minisztérium honlapjára is feltöltöttek. Most hajtóvadászatot indítottak a macskát betanító emberek után. Hasonló esetre derült egyébként fény a nyáron Oroszországban is, akkor egy cicust telefonok és hozzájuk való töltők csempészésére képeztek ki.

  Mi is írtunk már mindenféle furfangos dílerkedő módszerről. Volt, aki zsemlékbe rejtette a kis tablettákat, ráadásul akadt hivatásos pap is, aki gyanúba keveredett. Szerencsére azért olyan sztorival is tudunk szolgálni, amiben az egykori drogdíler valódi szent útra tért.

  (Forrás: Mirror)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon