MENÜ
 • Macklemore őszintén vallott függőségeiről

  A Complex magazinnak nyilatkozott visszaeséséről a 32 éves szupersztár

  Bár a 32 éves Grammy-díjas rapper, Macklemore számára a 2014-es év igencsak eredményes volt zenei karrierje alakulásának szempontjából, a minap kiderült, a világhírnévre szert tett előadó ezidő alatt személyes csatáját vívta.

  A Thrift Shop Seattle-i származású slágergyárosa, aki 2008-ban rehabilitációs központban kezeltette alkohol- és drogfüggőségét, három évvel ezt követően pedig rövid időre rosszabbodott állapota, a Complex magazinnak Ryan Lewisszel közösen adott interjújában beszélt a tavalyi év megpróbáltatásairól.

  macklemore-complex

  “Egy időre egyben tudtam tartani a dolgokat” – nyilatkozta a magazinnak legutóbbi visszaeséséről. “De végül abbahagytam a 12 lépéses találkozók látogatását. Mindenki tudta, de nem voltak benne biztosak.”

  Macklemore elárulta, rövid időre kijózanodott, amikor az SXSW fesztiválon menyasszonya, Tricia Davis megtalálta cipőjébe rejtett altatóit, majd tornacsukák és drága ékszerek vásárlásával pótolta a benne keletkezett űrt, mielőtt marihuánához nyúlt.

  “A menedzsmenti találkozókon napszemüvegben ültem és úgy viselkedtem, mint egy 15 éves, nehogy rajtakapjanak, miközben a kocsimban füvezek. Ugyanaz, ami tizenöt éve volt” – emlékezett vissza a Can’t Hold Us rappere, aki hirtelen jött népszerűségét okolja a problémák visszatéréséért.

  macklemore-complex2

  “Nagyon stresszes voltam. Nem aludtunk – minden nap koncerteztünk, mindenfelé utaztunk az országban. Beskatulyáztak, amitől sosem láttam önmagam. A nyomás és a hírnév – minden. Minden közhely… nem sétálhattam, nem volt magánéletem, és rohantam az egyik tévés megjelenésről a másikra, és a kritika, a kapcsolatok, találkozók. Az egész egyben. Csak menekülni akartam” – vallotta be Macklemore, akinek beszámolója szerint Tricia terhessége vette rá az újbóli felépülésre.

  “Mikor megtudtam, hogy Tricia terhes, úgy éreztem, fel kell nőnöm. Visszatértem ahhoz, ami boldoggá tesz“ – fejtette ki a szupersztár, aki immár speciális reggeli rutinnal – meditációval, jógával, naplóírással és találkozókkal, – indítja napjait, új életvitele pedig a dalok születéséhez is hozzásegítette.

  macklemore-complex3

  “Ahogy ez mindig lenni szokott, abban a percben, hogy elkezdek aktívan törekedni a gyógyulásra – nem csak a józanságra, hanem a gyógyulásra, – a zene itt van. Mindig itt volt. A dalok magukat írják. A munkaetikám egy másodperc alatt bekapcsol, és ismét boldog leszek. Ismét hálás leszek.”

  Forrás: ET Online

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak