MENÜ
 • Ma este elpusztul New York?

  Szupervihartól rettegnek az amerikaiak, az Egyesült Államok felé tartó Sandy hurrikán több tízmillió ember életét fenyegeti. Több nagyvárosban is megállt az élet: szünetel a tanítás, leállt a tömegközlekedés, százezreket evakuáltak.

  Sandy itteni idő szerint éjjel egy órakor éri el az Egyesült Államokat. Ha a hurrikán időközben összetalálkozik a sarkköri hideg légtömegekkel, fennáll annak a veszélye, hogy szupervihar alakul ki. Sandy nem ismer tréfát, már végigsöpört a karibi térségen, ahol legalább 67 ember életét vesztette.

  A New York-i forgatások is leálltak, a Broadway is lehúzta a rolót. A Winter’s Tale című film forgatásán résztevő sztárok, mint Colin Farrel, Will Smith és Russel Crowe szerdáig szállodákban várják ki a vihar végét. Ezalatt pedig a Warner stúdió emberei megpróbálják megvédeni a brooklyni Red Hook kikötőben felhúzott díszleteket egy esetleges árvíztől.

  A hurrikán egy 700 mérföld széles sávban bárhol lecsaphat teljes erejével. Maine, New Hampshire, Massachusetts, Rhode Island, Connecticut, New York, New Jersey, Pennsylvania, Delaware, Maryland, Virginia, Észak-Karolina, Dél-Karolina államokban mind figyelmeztetéseket adtak ki a lakosságnak. A legveszélyeztetettebb terület Delaware, New Jersey, Maryland és Pennsylvania. A mostani időjárás-jelentések szerint erre halad el a vihar közepe, összesen 50 millió ember lehet érintett.

  Aki kíváncsi a ma éjjeli pusztításra, élőben nézheti Sandy érkezését itt.

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon