MENÜ
 • Ki tervezi Angelina ruháját?

  http://mosaiconline.hu/online/wp-content/uploads/121031_jolie.jpg

  Az elmúlt hónapokban több sztáresküvő kapcsán is felmerült néhány neves divattervező neve. Drew Barrymore a klasszikus Chanel-eleganciát választotta, Anne Hathaway Valentinora, Jessica Biel pedig Giambattista Vallira szavazott. Ahogy közeledik Brad és Angelina esküvője, nyilván az egyik legfontosabb kérdés, hogy ki lesz az a szerencsés, aki tervezheti a menyasszony ruháját a nagy napra.

  Szárnyra is kaptak az első pletykák, mely szerint Jolie-kisasszony ruháját L’Wren Scott tervezi majd. A pletyka állítólag Angelina egyik barátnőjétől származik, aki a Grazia című lapnak elárulta, a színésznő többször is találkozott a divattervezővel, hogy megbeszéljék a részleteket.

  “Több neves divattervező is megkereste, de neki egyáltalán nem fontos, hogy ki tervezi majd a ruhát, hogy mennyire híres az illető. Olyan emberre van szüksége, akiben megbízhat és Angie úgy érzi, L’Wren az az ember, aki 100%-ig megérti őt, a vágyait és főleg a teste adottságait.” – mondta el a neve elhallgatását kérő barát

  L’Wren Scott leginkább Mick Jagger barátnőjeként lehet ismerős, de emellett mindenképpen érdemes tudni róla, hogy amellett, hogy pokolian magas, elismert tervező is, ráadásul többször is készített már ruhákat Jolie számára a vörös szőnyeges megjelenésekkor.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon