MENÜ
 • Luxuslakást kapott a két éves kislány

  Édesanya előre tervez.

  Egy nő hat és fél millió dollárt költött New Yorkban lakásvásárlásra. Ennek önmagában még nincs hírértéke, az ingatlan azonban kislányának lesz, aki alig töltötte be a második életévét. Minderről Kevin Brown közvetítő számolt be, aki segített a kínai édesanyának a lakásvásárlásban.

  Amikor a férfi afelől érdeklődött, hogy pontosan kinek és milyen célra lesz a lakás, akkor válaszolta a hölgy azt, hogy a lányának. “Igen? És mennyi idős?” – kérdezte. “Most lett két éves”- jött a válasz. A kislányt szülei mindenképpen New Yorkba szeretnék járatni egyetemre, lehetőleg a Harvardra, vagy a Columbiára. A tanuláshoz és a jó jegyekhez azonban nyugodt környezetre van szükség és hol máshol lenne ez elképzelhető, ha nem Manhattanben, az 57-ik utcában?

  A megvásárolt lakásról a Sotheby munkatársa annyit árult el, hogy abszolút az életre fog felkészíteni. Van benne akvárium, úszómedence, privát kis koncertterem, sőt, még könyvtár is. A biznisz kitűnő példája annak, hogy egyre több a kínai milliomos és milliárdos, akiknek eszük ágában sincs Kínában megragadni. Utazni akarnak, befektetni és költeni. Ez alól pedig a New York-i ingatlanpiac sem kivétel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon