MENÜ
 • Luxusholmik karácsonyra

  Túl sok a pénzed? Nem tudod mire költsd? Íme pár tipp, mire verd el!

  Szűk egy hónap maradt a karácsonyi ünnepekig. A napok múlásával egyre többen kezdenek el gondolkodni, mivel is lephetnék meg szeretteiket. Van aki könyvet vesz, más ruhát, ékszert, számítógépes játékot, vagy a biztosra menők és kevésbé kreatívak levásárolható ajándékkártyát. Adnánk mi is pár tippet azoknak, akiknek van pár millió felesleges forintja az idei ünnepre.

  131125_ajándék5

  Kezdésnek itt egy Orient Express toll potom 800 ezer forintért. Különösen édesapák és nagypapák örülhetnek neki. A gyártó Dupont ráadásul egyike a legnagyobb márkáknak, ilyet használt Audrey Hepburn és ilyennel ír alá alkalomadtán II. Erzsébet is. A kémény aranyból van, az ablakokat gyöngyök mintázzák. Összesen 1883 darab készült belőle, emlékül az Orient Express első útjának évére.

  s125395_33a.tif

  Tiffany tiara 98 millió forintért. A hercegnős korban lévő kislányoknak tökéletes ajándék! Egészen különleges sárga gyémántokkal van kirakva, és ami külön jó hír, jár mellé egy hozzá illő 18 karátos aranyból és gyémántból készült karkötő is. Szinte ingyen dobják utánunk.

  131125_ajándék3

  Ismét csak az édesapákra és alkoholt kedvelő nagyapáinkra tehetünk jó benyomást egy ilyen James Bond koktélszettel, átszámítva alig 2,5 millió forintért. A Ralph Lauren gyártotta szett diófa, ezüst és bőr keveréke, benne ezüstözött réz Boston shakerrel, jégcsipesszel és mindennel, ami egy jó koktélhoz kell – leszámítva az alapanyagokat.

  131125_ajándék2

  A Swarovsky harisnya lányoknak és anyukáknak remek meglepetés lehet és nagyon olcsó is! Alig 240 ezer forint. Aki látott már női harisnyát második felhúzásnál szétszakadni, az tudja csak igazán értékelni, mekkora pazarlás negyedmillió forintot kifizetni egy ilyen ruhaneműért, még akkor is, ha az Yves Saint Laurent új designere, Hedi Slimane tervezte és még akkor is, ha csillog és villog. Az Olaszországban gyártott harisnya simán nylonból készült, egész testes változatát láthattuk már Kate Mosson és Lady Gagán is.

  131125_ajándék6

  Végül pedig a személyes kedvencünk, amelynek a család bármely tagja örülne: a kacsa, ami egyben lámpa is 350 ezer forintért. Az ötlet és a megvalósítás is Alex Randall nevéhez fűződik a Chelsea Művészeti Főiskoláról. A designer szerint minden egyes kitömött állatot igazoltan törvényes körülmények között vadásztak le. Szerencsére a lámpának fali változata is kapható – mókusból.

  Forrás: dailymail.co.uk

  Képek forrása: dailymail.co.uk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon