MENÜ
 • Lufihajtogatás minden napra

  Szabadidejében egy amerikai férfi zseniális dolgot hajt épp végre.

  Egy ohiói grafikus, Meghan Coleman szokatlan elfoglaltságot talált magának, hogy levezesse kreatív energiáit: egy éven keresztül minden nap hajtogat valamit lufikból. Coleman tizenkét évesen tanulta meg könyvből a lufihajtogatás művészetét, de sokáig nem foglalkozott vele, mígnem egyszer, tizenhat évvel később szívességből csinált egy lufibabát.

  Azóta minden nap hajtogat egyet, jelenleg 105-nél tart. “Sok munka van még előttem, de ahogy telnek a napok, csak egyre jobban és jobban megy. Az első napon egy baglyot csináltam, de most már magabiztosabb vagyok, és mindenféle újdonságot is kipróbálok” – mesélte.

  A különböző lufiteremtményeknek csinált egy tumblr oldalt, ahol kérni is lehet tőle. A két leggyakoribb kérés állítólag – de nem biztos, hogy meg is csinálja őket – a One Direction fiúcsapat, valamint az éppen visszavonulását fontolgató Justin Bieber. Coleman egyébként hajtogatott már szuperhősöket, különböző állatokat, a Disney-rajzfilmek hősnőit és egyéb rajzfilmfigurákat, de sokat foglalkozott a karácsonnyal, a hálaadással és a halloweennel is. Általában egy órát vesz igénybe, hogy elkészítsen egy lufibabát, amiknek igyekszik karaktert is adni, majd megpróbálja őket vicces hátterekkel még inkább helyzetbe hozni.

  Először csak egy alkotást szerettünk volna bemutatni, de annyira lenyűgözőek, hogy többet is megosztunk veletek:

  140112_lufi

  140112_lufi2

  140112_lufi3

  140112_lufi4

  140112_lufi5

  Forrás: shine.yahoo.com

  Képek forrása: 365days-of-balloons.tumblr.com

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten