MENÜ
 • Lucy Liu lesz Sherlock Holmes új segédje

  Rengeteg színészt láttunk már ebben a különleges szerepben, de nőt még sohasem. A történet amerikai újragondolásában azonban nem más fogja eljátszani Holmes kísérőjét nyomozásai során, mint Lucy Liu.
  Az amerikai CBS csatorna Elementary című új sorozatában Jonny Lee Miller mellet fog szerepelni a híres történetek modern feldolgozásában. Ez lesz az első alkalom azonban, hogy nő kapta meg a szerepet. Lucy jelenleg a Terepen című sorozat állandó szereplője, miután a 2000-es sikerfilmnek, a Charlie angyalainak köszönhetően sikeressé vált. A történet Sherlock Holmes nyomozásait dolgozza fel, modern köntösben, New York városában, a főszerepet pedig a Dexter gyilkosa, vagyis Jonny Lee Miller fogja alakítani.
  – Szeretem a Terepent, mert nem egy elkényeztetett környezet – magyarázta Liu a szombati Independent Spirit Awardson. – Tényleg csinálod, mégpedig élőben.Azt sem tudod, hogy keülrtél abba a jelenetbe, van benne valami csodálatos. Örülök, hogy részese lehetek az indie filmeknek és sorozatoknak, egyensúlyt hoznak számomra.

  A CBS projekt írója és executive producere Robert Doherty lesz, a CBS veteránjának számító Sarah Timbermannel (Felejthetetlen, A Gifted Man) és Carl Beverlyvel együtt, akik szintén executive producerként szerepelnek a stábban. Liu lesz a népszerűalak első női alakítója, akit legutóbb Jude Law játszott el a mozifilmekben. Olyan nagyszerű színészek sorához csatlakozhat, mint például Nigel Bruce, Roland Young, Reginald Owen, Ben Kingsley, Arthur Lowe, Dudley Moore, James Mason, Robert Duvall, Martin Freeman vagy Ian Hart.
  Lájk, ha szerinted jó Watson lesz belőle!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon