MENÜ
 • Lőttek Beckhamék nyaralásának

  A szálloda rossz idő miatt egyáltalán nem köteles visszatéríteni a díjat. ami a hat tagú család esetében éjszakánként mintegy három millió forintot jelent.

  Eseménydús évet zárt David Beckham. Különösen az utolsó két hónap sikerült parádésra. Először bejelentette, hogy öt évnyi foci után távozik a Los Angeles Galaxy csapatától. Aztán fogta az egész családot és haza utaztak Nagy-Britanniába, ahol a karácsonyt ünnepelték közösen a család többi tagjával. Itt azonban nem ért véget az év, hiszen valahol a karácsonyfa-díszítős, ajándékcsomagolós napokat is ki kell heverni. A választás a nem túl közeli és nem is olcsó Indiai-óceán kellős közepén fekvő Maldív-szigetekre esett, ahol alapjáraton gyönyörű idő, napsütés, puha homok várja a turistákat.

  Mindez azonban most a Beckham-családnak nem igazán jött össze. Három nap szakadó esőt voltak hajlandóak elviselni, amikor is aztán a családfő úgy döntött, hogy ennél még odahaza, Angliában is jobb. Eltökéltségét jól jelzi, hogy borsos árú magánrepülőt is bérelt a cél elérése érdekében.

  Amiatt pedig pluszban szívhatja a fogát, hogy a szálloda rossz idő miatt egyáltalán nem köteles visszatéríteni a díjat. Ami a hat tagú család esetében éjszakánként mintegy három millió forintot jelent.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon