MENÜ
 • Lőrincz csalódott az ezüstérem miatt

  Habár végig remek formában volt, és igazán büszkék lehetünk az ezüstéremre is, a 66 kilogrammos kötöttfogású birkózók között induló Lőrincz Tamás végtelenül csalódott a helyezése miatt.

  A 2006-ban Európa-bajnok sportolónak azért nincs oka panaszra: karrierje fénypontja a londoni ötkarikás játékokon való szerpelése. A pekingi játékokon nyolcadik Lőrincz megállíthatatlanul menetelt a döntőig, a német Frank Stäblert két, az amerikai Justin Dashaun Lestert három menet alatt győzte le, és a kétszeres vb-ezüstérmes Manuhar Chadaja sem tartóztathatta fel az elődöntőben.

  “Tamás egész nap remekelt, nagyon motivált volt – értékelt Struhács György szövetségi kapitány. – A döntőben ugyan kikapott, de nem kell szégyenkeznie teljesítménye miatt.”

  A sportoló párja, a szintén birkózó Szabó Emese Kiskunfélegyházán, családi körben izgult kedveséért a döntő alatt. Egyáltalán nem lepte meg az eredmény, hiszen Tamás megígérte neki, hogy éremmel tér vissza.

  “Elmondhatatlanul boldog és büszke vagyok Tomira! Egész nap hol sírtam, hol nevettem a mérkőzéseit látva, olyan, mintha magam is átélhettem volna vele ezeket a csodálatos pillanatokat. Jó formában, lendületben volt egész nap, de a női megérzésem amúgy is azt súgta, Módos Peti és ő is jól szerepel majd az olimpián.”

  Már nyolc éve alkotnak egy párt, és a londoni játékok után sor kerülhet az összeköltözésre. Előbb azonban Lőrincznek össze kell szednie magát.

  “Nagyon csalódott vagyok, mert lehet, hogy eljutok még olimpiára, de ezt a pillanatot már sosem kapom vissza – kesergett a sportoló. – Egész nap úgy éreztem, jól megy a birkózás, nagyon közel voltam az aranyhoz.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon