MENÜ
 • Lorde stílusikonja Grace Jones és David Bowie

  Lorde-nak mindig is megvolt a sajátos stílusa, ami most, hogy a Grammy nyertes szupersztárok sorába lépett, főleg nem fog változni.

  A Vouge márciusi számában elárulja, hogy nem érdeklik a trendnek. „Azok a ruhák, amiket szívesen viseltem az elmúlt másfél évben olyan dolgok voltak, amik erőssé és magabiztosabbá tettek. Sokszor viselek nadrágot és hosszú, strukturált ruhákat.” Kedvenc márkái közé tartozik a Comme des Garcons, a Miu Miu, a Moschino és a Simone Rocha. Kiderült az is, hogy felnéz az olyan emberekre, mint Grace Jones és David Bowie, hiszen ők tényleg ismerik önmagukat. Olyannyira nem érdekli a divat, hogy a hétköznapokon akár gyerekes darabokban is mutatkozik, mint a képen látható bikini.

  lorde2

  A fiatal énekes még mindig nem szokta meg, hogy sokan példaképként tekintenek rá.
  „Vékony vonal választja el azt, hogy valaki példakép vagy prédikál az embereknek. Soha nem akarnám senkinek sem megmondani, hogyan kellene élni, különösen a korombelieknek nem. Persze tisztában vagyok azzal, hogy olvassák és hallgatják, amit mondok, és ez rendben van. Főleg a lányok körében, akik szeretik, amit csinálok.”

  lorde1

  Ha az énekes nem tudná, hogyan kell kezelni a hirtelen jött népszerűséget, akkor Taylor Swift szívesen ellátja tanácsokkal, hiszen nagyon jó barátnője. Lorde még az esetleges közös munka lehetőségét is pedzegette: „Igen, különbözünk. De Taylorban az a jó, hogy a zenében igazán nyitott a kísérletezésre.”
  Mi kíváncsian várjuk az esetleges duettet.

  Képek forrása: mtv.com, eonline.com

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon