MENÜ
 • Lorde hazudott az életkoráról?

  Az énekesnőről sokan képtelenek elhinni, hogy mindössze tizenhét éves - a The Hairpin most megmásíthatatlan bizonyítékkal állt elő.

  A Royals című slágeréért két Grammy-díjat is szerző énekesnő hihetetlen sikereket ért el tavalyi debütálása óta, és valószínűleg sokak száját elhagyta a mondat, amikor először hallottak róla: „Nem hiszem el, hogy csak ennyi idős!”

  lorde

  Néhányan azonban nem álltak meg itt, hanem komolyan fontolóra vették azt, hogy a fiatal sztár hazudott a korával kapcsolatban. A The Hairpin nevű weboldal most véget vetett ezeknek a találgatásoknak: valamivel több, mint 17 dollárért másolatot kaptak Lorde születési anyakönyvi kivonatáról, ezen pedig 1996. november 7-e szerepel a születés pontos dátumaként.

  lorde2

  Az énekesnő valóban kilóg az „átlagos” tinédzserek, sőt, a tinisztárok közül is. „Hello, a nevem Ella, és valójában 45 éves vagyok” – viccelődött nemrég egy interjú során, de úgy tűnik, sokan túl komolyan vették. A fent említett oldalon mindössze ennyit üzentek azoknak, akiknek eddig kétségei voltak: „Lorde nem öreg, egyszerűen csak tehetségesebb és sikeresebb, mint ti 16 évesen voltatok, vagy bármikor is lesztek.”

  Forrás: uk.eonline.com

  Alex

  Ajánló

  Így ünnepelte a Road zenekar a 15. születésnapjukat

  Ezért tűnt el Sub Bass Monster – Interjú

  Ilyen volt az AWS énekesének esküvője