MENÜ
 • Lorde hazudott az életkoráról?

  Az énekesnőről sokan képtelenek elhinni, hogy mindössze tizenhét éves - a The Hairpin most megmásíthatatlan bizonyítékkal állt elő.

  A Royals című slágeréért két Grammy-díjat is szerző énekesnő hihetetlen sikereket ért el tavalyi debütálása óta, és valószínűleg sokak száját elhagyta a mondat, amikor először hallottak róla: „Nem hiszem el, hogy csak ennyi idős!”

  lorde

  Néhányan azonban nem álltak meg itt, hanem komolyan fontolóra vették azt, hogy a fiatal sztár hazudott a korával kapcsolatban. A The Hairpin nevű weboldal most véget vetett ezeknek a találgatásoknak: valamivel több, mint 17 dollárért másolatot kaptak Lorde születési anyakönyvi kivonatáról, ezen pedig 1996. november 7-e szerepel a születés pontos dátumaként.

  lorde2

  Az énekesnő valóban kilóg az „átlagos” tinédzserek, sőt, a tinisztárok közül is. „Hello, a nevem Ella, és valójában 45 éves vagyok” – viccelődött nemrég egy interjú során, de úgy tűnik, sokan túl komolyan vették. A fent említett oldalon mindössze ennyit üzentek azoknak, akiknek eddig kétségei voltak: „Lorde nem öreg, egyszerűen csak tehetségesebb és sikeresebb, mint ti 16 évesen voltatok, vagy bármikor is lesztek.”

  Forrás: uk.eonline.com

  Alex

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon