MENÜ
 • Lopeznek megvan mind a hat

  Legutóbbi koncertje során a negyvenkét éves énekesnő megcsillogtatta irigylésre méltó hasát, formás melleit, ezzel dobva még egy nagyot az egyébként is eszméletlen sikeres show-n.

  J-Lo lazán letagadhatna pár évtizedet a korából. Legutóbbi koncertje során a negyvenkét éves énekesnő megcsillogtatta irigylésre méltó hasát, formás melleit, ezzel dobva még egy nagyot az egyébként is eszméletlen sikeres show-n. A látványt csak fokozta az időjárás szeszélye.

  A szabadtéri koncert csodájának köszönhetően nem csak a közönség, de a művésznő is alaposan elázott. Őt azonban ez a legkevésbé sem zavarta, ugyanúgy énekelt, táncolt, ringott mint amúgy is. A ruhája és a haja csillogott, a fülledt időben pedig szépen lassan melltartóra vetkőzött, ezzel is tovább hevítve a hangulatot.

  Dél-amerikai turnéjának utolsó állomása után ezt írta Twitteren: “Felejthetetlen éjszaka volt!”, de nem sokkal később persze ezt is megírta: “Örülök, hogy végre otthon vagyok! Szeretlek New York!” A kétgyermekes családanya fiatalos megjelenésének fenntartásában bizonyára az is nagy segítségére van, hogy  háttértáncosa és egyben pasija még csak huszonöt éves.


  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon