MENÜ
 • Lopez lenyomta Gagát a Top100-as listán

  Meglepő, de Jennifer Lopez került a Forbes magazin 100 legsikeresebb, legfelkapottabb hírességet rangsoroló listájának élére. Gaga csak az ötödik.

  Néhány éve még úgy tűnt, Lopez csillaga jócskán leáldozóban van. A lemezei közel sem találtak már olyan széles hallgatóközönségre, mint korábban, és az énekes számos húzása kudarc volt.

  Most mégis, 52 millió dolláros keresetével és az eltelt 12 hónap hírnevével J.Lo a Top100-as rangsor első helyét foglalhatta el. Úgy alakult, hogy az énekesnő 2010-ben az American Idol tehetségkutató műsor zsűriszékében találta magát, ami lehetőséget nyújtott számára, hogy kicsit magára hívja a figyelmet, és javítson imázsán. Nos, ez sikerült is neki.


  Férjétől való elválása további figyelmet szerzett számára a médiában, majd szerződései a L’Oreallal, Gillette-tel, ruhakollekciója a Kohl‘s-nál, népszerű parfüm-illata , 6.6 millió Twitter követője és 12 millió Facebook-rajongója 2012-re a hírességek élére juttatta.

  J.Lo ezzel magát Lady Gagát ütötte ki a nyeregből, aki az ötödik helyre csúszott vissza ebben az évben. A második helyen Oprah Winfrey áll, a két évvel ezelőtti győztes, a harmadik hellyel pedig Justin Bieber büszkélkedhet 55 millió dolláros keresetével, turnéjával és rekord-eladásaival. Rihanna a negyedik a listán.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon