MENÜ
 • Longoria rá van kattanva a sportolókra

  Nem ez az első alkalom, hogy a Született feleségek sztárja a sport világából válogat pasit magának, korábban egy baseball-játékos felesége volt.

  Az amerikai szuper bombázó színésznő, Eva Longoria bevallotta, hogy a new yorki amerikai foci-játékossal, Mark Sanchezzel jár. Nem ez az első alkalom, hogy a Született feleségek sztárja a sport világából válogat pasit magának, korábban egy baseball-játékos felesége volt.

  A harminchét éves hölgy állítólag már nyár eleje óta találkozgat a férfival és kapcsolatuk eddig a lehető legnagyobb rendben halad, komolyabb konfliktusok nélkül. Őt megelőzően tizenhat hónapig járt Penelope Cruz testvérével,  Eduardo Cruzzal is.

  A focistáról tudni kell, hogy tizenkét évvel fiatalabb Evánál és gyakran látják őket együtt bevásárlótúrákon New Jerseyben, ahol a férfi lakik, valamint New Yorkban is már többször vacsoráztak együtt különböző éttermekben.

  Eva Longoria nemcsak párkapcsolatában, hanem karrierjében is új utak elé néz, hiszen a Született feleségek nyolcadik évadának vége után az általa megformált Gabrielle Solis karaktere is végéhez ért.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon