MENÜ
 • London szennyvízből fogja nyerni az energiát

  Meglepően jó ötlettel állt elő a város vezetősége: egy új erőművet terveznek építeni, ami teljes mértékben környezetbarát.

  Köztudott hogy nem szabad a fáradt olajat leengedni a csatornákba, azonban a legtöbben mit sem törődve vele a lefolyóba juttatják azt. A környezettudatos emberek számára ez továbbra is érthetetlen, mivel rengeteg helyen veszik át a feleslegessé vált olajat. Sajnálatos módon a kevésbé felelősségteljes emberek vannak többségben, így a föld jövője egyre kilátástalanabb.

  Az aktív környezetvédők viszont most örülhetnek, hiszen London  vezetősége forradalmi újításra szánta el magát. Egy olyan erőmű megépítése mellett döntöttek, ami a szennyvízben lévő olajok és zsírok felhasználásával termel elektromos energiát, ráadásul nem is keveset.

  Hihetetlen, de a tervbe vett erőmű 40 ezer háztartás számára lenne képes elektromosságot nyújtani. A komplexum önfenntartó lenne, így szinte ingyen lenne képes termelni az energiát. Remélhetőleg az eljárás beválik és máshol is alkalmazni fogják a későbbiekben.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon