MENÜ
 • Lóhús is kerül az asztalra?

  A felelőst persze máshol kell keresni.

  Kínos szembesítésen kellett átesnie a világ egyik legnagyobb gyorsétterem-hálózatának, a Burger Kingnek. Különböző szervezetek évek óta kritizálták a láncot, amiért szerintük húsaiknak igencsak kétes eredete van. Odáig mentek a gyanúsítgatásban, hogy azt állították, a Burger King lóhúst is felhasznál húspogácsáiba.

  De nemcsak gyanúsítgattak, hanem a tettek mezejére is léptek. Kutatólaboratóriumban elemezték a hús összetételét és kiderült, hogy valóban tartalmazza ló DNS-ét. A Burger King az eddig tagadott tények helyett így kénytelen volt stratégiát váltani és egyik beszállítójára, a Silvercrest nevű cégre mutogat.

  A blama több száz éttermet is érinthet, arról nem is beszélve, hogy ugyanez a cég a Tesconak is beszállítója volt. Az áruházlánc már cselekedett is, két napja felmondta a szerződését a Silvercresttel. A Burger King egyelőre az áldozat szerepét játssza. “Azt ígérték, hogy 100 százalékban angol és ír disznóhúst szállítanak, de nem így tettek. Ez az abszolút megerőszakolása az üzletpolitikánknak.”

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten