MENÜ
 • Lohan kerül minden kísértést

  A színésznő állítólag attól fél, hogy visszaesik, ezért igyekszik kerülni mindenfajta kísértést, miután augusztusban kiengedik a rehabilitációs központból.

  A legfrissebb hírek szerint Lindsay Lohan  az elmúlt hetek kezelésének eredményeként jelenleg tiszta, nem szed gyógyszereket, nem fogyaszt sem drogot, sem alkoholt – egyedül a nikotinfüggőségét tartja életben.

  A sztár ráébredt arra is, hogy esélytelen a küzdelme mindaddig, amíg New Yorkban és Los Angeles-ben él, hiszen ezek a városok csak éltetik a démonjait. Meglepően racionális döntést hozott: mindkettőt maga mögött kívánja hagyni.

  A TMZ értesülése szerint Lohan augusztus elején hagyja el a rehabot, majd egy “paparazzi-mentes” területre költözik az Egyesül Államokon belül, ahol “visszatalálhat igazi énjéhez.”

  Természetesen sokan szkeptikusak ezzel az egésszel kapcsolatban, hiszen a színésznő nem először került bajba a függőségei miatt és eddig mindig  vissza is esett. Azonban mindenkinek jár a második esély. Csak remélhetjük, hogy komolyan gondolja az elhangzottakat, és hajlandó lesz-e a tervei megvalósítására.

  Az intézményből származó hírek kedvezőek: a 12 lépéses program bevált, működik nála. Ugyanezen Lohan retteg a kijöveteltől és az esetleges visszaeséstől, épp ezért látja a menekülésben az egyetlen megoldást.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon