MENÜ
 • Lively: A homoszexuálisok okozták az özönvizet

  Scott Lively, a jelenleg tárgyalás előtt álló megrögzött evangélista megdöbbentő kijelentést tett.

  A férfi jelenleg is az emberi jogok megtámadásáért áll letartóztatás alatt, melyet az ugandai melegközösség ellen követett el. Lively nagy támogatója az ország egyik törvényjavaslatának, mely halálbüntetéssel súlytaná a homoszexualitást.

  A férfi állami tárgyalás után adott interjút az Amerikai Családi Közösségnek, azt állítva, hogy Isten azért rendezte meg az özönvizet, melyet Noé történetéből ismerhetünk, mivel a Föld akkori népe homoszexuálisok között létrejövő esküvőkre írt dalokat.

  “Emlékeznünk kell a rabbik azon tanítására, akik elmondták, hogy Isten miért büntette a Földet özönvízzel. Isten azért okozta a természeti katasztrófát, mert az emberek elkezdtek dalokat írni homoszexuális házasságok kíséretéhez. Jézus is megmondta, hogy fel fogjuk ismerni az idők végezetét, mivel olyan lesz, mint Noé idejében volt.”

  Az Ótestamentum leírása szerint az özönvíz minden Földön élő civilizációt elpusztított, kivéve Noé családját, akik egy bárkára gyűjtötték össze a világ összes állatának egy-egy nőstény és hím példányát.

  Lively szerint a katasztrófa után nem ünnepelték a melegek házasságát úgy, mint napjainkban, mely már egy jele a világvégének.

  “Úgy gondolom, hogy a homoszexualitás a világvége egyik jele. Isten egy tiszta képet adott nekünk arról, hogy mi lesz ha nem az ő akarata szerint cselekszünk és hogy mi lesz az utolsó dolog, ami beindítja a folyamatot.”

  Lively nem először nyilatkozott az egyesületnek ezen a héten, melynek szóvivője, Bryan Fischer nyilvánosan is kiállt Lively ugandai tervei mellett, melyek a homoszexualitás betiltását akarnák elérni.

  Bizonyára Lively is egy volt azon állatok közül, akiket Noé a hajóra terelt. De ezzel nem akarjuk megsérteni az állatokat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon