MENÜ
 • Lindsay Lohannek meztelenkedett a stáb

  A színésznő olyannyira zavarban volt egy szexjelenet forgatása alatt, hogy másoknak is le kellett vetkőzniük vele együtt.

  Lindsay épp a The Canyons című filmet forgatja, melynek egyik jelenetében félmeztelenre kell vetkőznie, és egy szexjelenetet kell eljátszania. A színésznő azonban kifogásolta a dolgot, mivel túlzottan is zavarban volt. Jogosan lepődünk meg ezen, ugyanis korábban már levetkőzött a Playboy-nak is.

  A TMZ értesülései szerint végül úgy sikerült túltennie magát a lámpalázon, hogy kitalálta, hogy a teljes stáb is dobja le a ruháit, és forgassák le a jelenetet úgy, hogy mindenki csak a fehérneműjét viseli. Az operatőrök, világosítók, és egyéb ott dolgozók eleinte nem nagyon akarták a dolgot, de állítólag végül hajlandóak voltak arra, hogy ruha nélkül dolgozzanak. Talán egy kis plusz anyagi juttatás felgyorsította a folyamatot…?

  Azok után, amiket a botrányhősnő Lindsay Lohan művelt eddigi pályafutása során, elég nevetséges, hogy egy ártatlan szexjelenet miatt torpan meg, ahol ráadásul csak (egy már megszokott) cicivillantást vártak volna tőle.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon