MENÜ
 • Lindsay Lohan nélkülözésre szorult

  A botrányhősnő ismét áruba bocsátotta dizájner ruháit, persze nem saját kedvteléséből. Lindsay ugyanis annyira le van égve mostanság, hogy még húgát is megkérte, segítsen neki a pénzszerzésben.

  Nehogy azt higgyük, hogy Hollywoodban mindenki nagy lábon él. Kiderült ugyanis, hogy a Lindsay Lihan, aki már botrányairól már-már híresebb, mint színészi alakításairól, komoly anyagi gondokkal küzd.

  A Female First információi szerint Lindsay Lohan ismét szegény lett. A celeb már egyszer – 2012 áprilisában – arra kényszerült, hogy megszabaduljon rengeteg méregdrága ruhájától, és most ismét ez az egy lehetősége van. Hatalmas adótartozása miatt a bankszámlájához ugyanis nem fér hozzá, így valahonnan készpénzt kell szereznie.

  Most nincs egyedül, húga, Ali is segít neki ebben, aki azzal próbálja felverni a rongyok árát, hogy hozzáteszi, nővére viselte, így van hozzáadott értéke is az árunak. Egyelőre így sem sikerült sok pénzt szereznie a lánynak, ami azért nem jó hír, mert nem tudni Lindsay Lohan mikor kap majd olyan fizetést, amit nem viszi el egy az egyben az állam.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon