MENÜ
 • Lindsay Lohan józanul vezetett

  Lindsay Lohan tudatos sofőrnek vallja magát, viszont nem biztos hogy lehet hinni neki.

  Lindsay Lohan nem túl attraktív, már évek óta kizárólag drog- és alkoholproblémáival tudta magára felhívni a figyelmet. A karrierjéről szóló hírek kegyetlenül őszinték, nem rejti senki véka alá véleményét róla. Ha valaki kíváncsi lenne Lindsay lelki állapotára az utóbbi időben elszaporodott igencsak gúnyos cikkek hallatán, nem kell tovább kétségek között lennie. A New York Times értesülései szerint a színésznő kifjezetten jól érzi magát a bőrében.

  Annak ellenére hogy jól van, több dolog is bántja, ami mostanában olvasható róla. Lindsay kitart igaza mellett, hogy nem vezet ittasan és a forgatásokon sem szokott inni. Sokkal felelősség teljesebbnek tartja magát. Szerinte tipikus hollywoodi halandzsa az egész.

  Mint ismeretes a „The Canyons” című filmben vállalt meztelen jelenteket nehezen viseli, nagyon sokat késik a forgatásról hisztériás rohamai miatt. Úgy gondolja ennek tudhatóak be a pletykák, amelyek újabb problémáiról szólnak.
  „Lohan nem dühös, tudta mit vállal ezzel a filmmel, egyszerűen nehéz megformálnia önmagát. Hisz ez a film, az ő botrányaira épül.”
  „Teljesen kiborul, ha le kell vetkőznie. Hiába utasítja el teljesen az alkoholt és a drogokat, ez a szerep nem tesz jót neki”
  – állítja egy közeli ismerőse.

  Hiába a színésznő magabiztossága, állítását semmi nem támasztja alá, inkább ellenkezőjét bizonyítják, mind a fotók, mind a videók.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon