MENÜ
 • Lily Cole-t is csúfolták

  Vörös haja miatt rengeteg támadás érte általános iskolában.

  Nagy-Britanniában a mai napig rengeteg iskolában probléma, hogy sok gyerek csúfolódik vörös hajú társai kárára. A mára sikeres szupermodell bevallotta, ő is ilyen bántalmazások áldozata volt általános iskolás évei alatt.

  “Nagyon féltem mindenkitől. Amikor új embereket ismertem meg, azt hittem, nem fognak kedvelni a hajszínem miatt. A társaim folyamatosan “répafejnek” és “vörösnek” csúfoltak.” – nyilatkozta a 24 éves Cole. Lilyt azóta már nem foglalkoztatják a csúfolódások, de szerinte a tanárok nem veszik elég komolyan a problémát.

  “A tanárok gyakran elfordítják fejüket, hiszen a vörös hajúakkal való csúfolódás körül nincs olyan stigma, mint más rasszizmusokkal szemben. Pedig a kirekesztés minden formáját nagyon szigorúan kellene büntetni, hiszen a gyerekek annyira érzékenyek, hogy az ilyen dolgok örökre nyomot hagyhatnak bennük. Ki fogok állni azokért a gyerekekért, akiket így bántalmaznak, hiszen emlékszem még, milyen érzés volt kirekesztettnek lenni.”

  A szupermodell egyébként éppen idén fejezte be egyetemi tanulmányait, megszerezve művészettörténeti diplomáját. Tanulmányai mellett azonban modell-karrierje sem állt meg: 2008-ban a Playboynak pózolt, ezen kívül pedig olyan nagyszabású reklámkampányokban is megjelent, mint a Marks and Spenceré és a Chanelé.

  “Néha eljátszottam a gondolattal, hogy otthagyom az egyetemet, hogy a munkámra összpontosíthassak, de végül belátom, jó döntés volt befejezni. Most nagyon jó érzés, hogy van egy diplomám”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon