MENÜ
 • Lilu nem érzi jól magát a partikon

  Bár Lilu tudatosan óvja a magánéletét a nyilvánosságtól, ezúttal kivételt tett, és azt is elárulta, hogy mit csinálna másképp, ha újrakezdhetné az életét.

  Az RTL Klub csinos műsorvezetője egy, a kisfiával, Dáviddal közösen készített fotósorozat közben mesélt családról, karrierről, szerelemről és arról, miért tud kevesebbet róla a közönség, mint más ismert emberekről.

  “Nem érzem magam jól például a partikon, mert tudom, hogy helyette otthon nézhetnék egy filmet a férjemmel, vagy fürdethetném Dávidot, mert imádom az estéinket. Akikkel akarom tartani a kapcsolatot, azokkal megteszem. Nem vagyok fenn a Facebookon sem, ellenben ott van a híváslistám, ami tizenöt olyan emberből áll, akiket feltétel nélkül és mindennél jobban szeretek, de a felületes dolgokra nincs energiám, és ezt nem nagyképűségből mondom” – mondta Lilu, és hozzátette, hogy zárkózott embernek tartja magát.

  “Az már zavarna, ha valaki tudná, hogy milyen a hálószobám. Vagy nem érezném őszintének, hogy vidáman, kézen fogva hancúrozunk a férjemmel egy képen, miközben tudom, hogy ő ezt nem akarja, és engem erre már a legelején megkért. Ha újrakezdhetném az életemet, annyit csinálnék máshogy, hogy Lacit már húszévesen felszedném valahol, hogy legyen időm vagy négy gyereket szülni neki. Azt nagyon bánom, hogy későn találkoztunk. Az első pár évben utaztunk, buliztunk, igazi jó kis punkéletet éltünk együtt. Nagyon jó, hogy megvolt az is. Jó lenne, ha most még csak harminc lennék, és még tudnék két gyerekkel tervezni”.

  Forrás: stop.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon