MENÜ
 • Lilu egy rodeóverseny miatt maradt le Southfork Ranchről

  Az Ewing-család már a hetvenes évek végén lázban tartotta a világot, most pedig ismét minden Jockeyról, Bobbyról és Samantháról, no meg gyermekeikről szól. Az Egyesült Államokban néhány hete indult újra a Golden Globe- és Emmy-díjas Dallas, az RTL Klubnak köszönhetően azonban hamarosan a magyar rajongók is láthatják a sorozat új részeit.

  Az RTL Klub műsorvezetője, Lilu viccesen meg is jegyezte, hálás ezért a csatorna menedzsmentjének, ugyanis a mai napig nagy rajongója az Ewingoknak.

  “Már nem tudom megmondani, hányszor néztem végig a Dallast, annyira szeretem, nagy rajongó vagyok. Annak idején szenvedés volt, hogy hetente csak egy epizód volt a tévében, mert ez a sorozat tipikusan olyan, amelyből minden nap megnéznél legalább egy részt. Ez volt az a film, amelyben mindenki, mindig szép és csinos volt, Pamela és Samantha még mai szemmel nézve is elképesztően jól néz ki. Olyan ruhákat viseltek, amelyeket a kilencvenes években kikerekedett szemmel néztem. Tetszett a sztori, érdekelt a gazdagok világa és kíváncsian vártam Pamela és Bobby könnyfakasztó szerelmének alakulását.”

  “Pamela volt a kedvencem, Ray Krebbs viszont nagyon idegesített és a leghálásabb szerep, bármennyire is gonosz figurát kellett alakítania, Jockeyé volt. Néhány éve jártam Dallasban, terveztem, hogy megnézem Southfork Ranchet is, de elkéstünk volna a rodeóversenyről, ezért ez kimaradt az életemből. De nem bánom, mert így legalább megmaradt az illúzió, hogy valóban ott és nem egy díszletházban éltek a szereplők.”

  Forrás és fotó: RTL Sajtóklub

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon