MENÜ
 • Lilu: „Édesanyám a példaképem”

  Múzsa kategóriában is győztest hirdet a férfimagazin

  Idén nemcsak a férfiakat, de a leginspirálóbb hölgyeket is díjazza a Playboy. A Man of the Year múzsa kategóriájának jelöltjei között van Mihalik Enikő, Liptai Claudia, Dobó Kata, Hosszú Katinka és Lilu is. Öt gyönyörű nő, akik más-más módon, de mindannyian meghatározó alakjai mindennapjainknak.

  Lilu nemcsak műsorvezetőként, de népszerű divatbloggerként is nagy hatást gyakorol környezetére. Nem csoda hát, hogy idén őt is jelölték a Man of the Year különdíjára. Lilu nagyon örül neki, hogy sokaknak segíthet tanácsaival, szerinte azonban a külsőségeknél minden esetben fontosabb a humor és a kisugárzás.

  lilu_fotokredit_zsolyomi_norbert

  “Azt gondolom, hogy olyan ember lehet múzsa, akinek a személyisége izgalmas és inspirálóan hat másokra. A humor és a pozitív kisugárzás, ami számomra a legfontosabb, minden külsőség csak ezután jöhet” – mondta el az RTL csinos műsorvezetője. „A példaképem mindig is édesanyám volt, rengeteg dolgot tanultam tőle, a divat iránt is az ő hatására kezdtem érdeklődni, szerintem remek ízlése van. A blogomon igyekszem én is hasznos tippeket, tanácsokat adni hölgytársaimnak, és szerencsére sok visszajelzést kapok, hogy valóban bejött egy-egy dolog, amit tőlem lestek el” – mesélte Lilu.

  A mindenki által Iron Lady-ként ismert Hosszú Katinka sok pályakezdő számára szolgál példaképként. A sikeres úszónő megtisztelőnek találja a férfimagazin jelölését, és bízik benne, hogy elért eredményei másokat is motiválnak.

  hosszu_katinka_fotokredit_labady_istvan

  Szerintem a múzsa egy titokzatos, erős nő megtestesülése, aki rejtélyes hatalmat gyakorol másokra és még jobb teljesítményre ösztönöz. Úgy gondolom, hogy minden ember életében van egy ilyen nő, és nagyon jól esik a gondolat, hogy többek számára én lehetek ez a személy”  –  mondta el Katinka, aki saját példaképeiről is mesélt. „Gyerekként rengeteg erőt merítettem Egerszegi Krisztina sikereiből és kitartásából, mostanában pedig sokat foglalkoztam az eredeti Iron Lady, Margaret Thatcher életével. Teljesen lenyűgöz, amit politikusként elért egy férfiak uralta világban, és ez engem is még inkább arra sarkall, hogy maximálisan helyt álljak” – folytatta a karakán úszónő, aki nemrégiben újabb rekordot döntött az antwerpeni Flanders kupán.

  Dobó Kata gyerekkorának hőse is a medencében bizonyított. A színésznő Székely Éva hatására szeretett volna olimpiai úszónő lenni, és mai napig az ő élettörténete inspirálja céljai elérésében.

  dobo_kata_fotokredit_sarosi_zoltan

  „Székely Éva volt számomra az első meghatározó nő, hatására én is olimpiai úszónő szerettem volna lenni. Az ő visszaemlékezésein keresztül megértettem, nem adják olcsón a győzelmet, de azt is megtanultam, hogy az életnek csak úgy van értelme, ha a legteljesebben éljük, kiaknázva a bennük rejlő lehetőségeket. Polcz Alaine és Gyarmati Fanni alázatból mutattak példát, amellyel végigélték a múlt század legszörnyűbb éveit, valamint a férjeik iránti hűségükkel és szeretetükkel, akik ennek köszönhetően a magyar irodalom géniuszaivá váltak” – kezdte a színésznő. „Tinédzserkoromban, Ady verseit olvasva, persze én is arról álmodoztam, hogy egyszer valakinek a múzsája leszek. Nem tudom, így van-e, de nagyon örülök ennek a jelölésnek, megtisztelő társaságba kerültem!” – mondta el Dobó Kata, aki szerint egy nő vonzereje a tartásban, humorban, öniróniában, titokzatosságban, kalandvágyban, belső harmóniában, bohóckodásban és spontaneitásban rejlik.

  A Playboy Man of the Year jelöltjeire március 15-ig szavazhatsz az alábbi linken: http://www.playboy.hu/manoftheyear/

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak