MENÜ
 • Lilly Allen tagadja a rasszizmust

  Lilly Allen nyílt levélben utasította el a rasszizmus vádját. Ő maga csak a narancsbőre miatt nem viselt bikinit új klipjében.

  Bár Lilly Allen csak cinikus akart lenni új klipjében, mégis azonnal a rasszizmus vádjával találta szembe magét.

  Már a Parks &Recreations színésznője és maga Bette Midler is felemelte a hangját a popsztárok túlzó magamutogatása és meztelenkedése ellen, Lily Allen pedig úgy döntött, hogy énekkel és klippel mondja el véleményét visszatérő új dalában, a Hard Out Here-ben.

  A provokatív dalban Allen Cyrusnak és Robin Thicke Blurred Lines című videójának mutat görbetükröt azzal, hogy prezentálja, miként egy menedzser rábeszéli klienseit arra, hogy inkább testüket és szexualitásukat adják el, mint agyukat. Ám Allennek hamarosan ugyanúgy védekeznie kellett, mint kifigurázott alakjainak.

  Lilly Allen tagadja a rasszizmust

  A videó mellesleg frenetikus, lejjebb meg is nézhetitek!

  Néhány oldal ugyanis rasszizmussal vádolta meg az énekesnő, mivel fenékrázó és túlzottan kihívóan viselkedő táncosnői egytől egyig afro amerikaiak. Allen viszont megvédte magát:

  “Ha bárki is azt hiszi, hogy a lányokat a klipembe a bőrük színe alapján válogattam ki, téved. […] Az üzenet tiszta. Nem akarok megsérteni senkit. De törekszem a provokációra és a botrányra. Ez a videó egy könnyű, szatirikus videó akar lenni, ami a nők tárgyiasítását dolgozza fel a mai modern popkultúrában. Semmi köze a bőrszínhez. Ha úgy tudnék táncolni, ahogy ezek a hölgyek , az én seggem lenne a videón. Két hétig próbáltam megtanulni a twerkelést, de óriási kudarcot vallottam. Ha elég bátor vagyok, viselhettem volna bikinit is, de olyan narancsbőröm van, amit senki sem szeretne látni…”

  Imádunk Lily!

  Egyedül csak Katy Perrynek nincs ezzel baja…

  Forrás: Facebook

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon