MENÜ
 • Lil Wayne bravúros magyarázata Nicki Minaj-nak

  Nagy felháborodást keltett Nicki Minaj rajongóiban az, mikor visszamondta a rapperhölgy fellépést a New York-i Hot 97 Summer Jamen. Végre megindokolta döntését. És meglepődtünk

  A rapper azután vette le a show műsoráról Minaj-t, mikor a lemezlovas, Dj Peter Rosenberg a rapperhölgy fellépése előtt kritizálta a Starships című szerzeményét.

  Bár sokan úgy gondolták, hogy Wayne rendkívül tiszteletlenül viselkedett Minaj-al, mint kiderült igazából éppen fordítva történt a dolog: tiszteletből mondta vissza a fellépést. Az indoklást így hangzik:

  “Ő egy nő. Nicki Minaj mindenek előtt egy nő. Nem tudom ki hogy áll ezzel a dologgal, de én úgy tartom, hogy egy nő megérdemli a teljes tiszteletet, mindig és mindenhol. Ahogy felhívott, hogy úgy érzi, nem voltak vele tisztességesek, azonnal lemondtam minden. Azért vettem ki a showból, mert… bárkit aki a csapatomban dolgozik, nem érhet tiszteletlenség amíg én ezen a bolygón vagyok. Vörös, vagyis az ő esetében rózsaszín szőnyeget érdemel. Ebben a lépésben nem volt semmi harag vagy rossz érzés. Hiszek abban, hogy egy nőnek mindig kijár a tisztelet, így a legjobb lépést tettem.”

  Nos, ezek után tisztelet jár Lil Wayne-nek is. Bár a rajongókat nem tudni ez megvigasztalja-e. Mindenesetre lájk Waynre!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon