MENÜ
 • Liam Payne megosztotta első szólóanyagát

  Instagramján debütált a One Direction sztárjának önálló dala

  A One Direction sztárja, Liam Payne megosztotta rajongóival az első ízelítőt szólóalbuma lehetséges hangzásából. Az énekes Instagram-profilján osztotta meg egy névtelen, R&B hangzású szerzemény részletét, a leírásban megemlítve Danny Boy Styles és Ben Billions producereket, akik korábban többek közt The Weeknd-del dolgoztak együtt, valamint Bibi Bourelly dalszerzőt, aki Rihanna dalaiban is közreműködött.

  liampayne

  “Véget ért egy mozgalmas, stúdióban töltött nap. Talán nem adom ki ezt a dalt, de be akartalak vezetni titeket a szerzői folyamatba. Remélem, élveztétek” – írta Twitter-profilján.

  Liam Payne júliusban jelentette be, hogy Niall Horan és Zayn Malik példáját követve elhagyta Simon Cowell kiadóját, a Syco-t, és a Capitol Records-szal kötött lemezszerződést.

  “Igazán boldog vagyok, hogy olyan neves kiadóhoz szerződtem, mint a Capitol Records” – nyilatkozta nyáron, a bejelentés után. “Hatalmas történelmük van, ami még Frank Sinatra elé nyúlik vissza, és alig várom, hogy történetük részévé váljak.”

  Íme a dalrészlet:

  @dannyboystylesxo @benbillions @bibibourelly

  A video posted by Liam Payne (@liampayne) on

  Forrás: NME

  Ajánló

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei

  Egy csodálatos filmet mutatott be a Sziget: Wherever You Go

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre