MENÜ
 • Liam Payne egy énekesnővel randizik

  A One Direction fiatal énekese alig hogy kiszállt két évig tartó párkapcsolatából, máris más lányok szoknyája után kajtat.

  A One Direction fiatal énekese alig hogy kiszállt két évig tartó párkapcsolatából, máris más lányok szoknyája után kajtat. Előző barátnője, Peazer az X Factor egyik táncosa volt és Liam most is megmaradt a szórakoztatóiparnál, ugyanis az énekesnő Leona Lewisszal randizgat.

  Leona bizonyos tekintetben hasonló cipőbán jár, mint a srác, ugyanis neki is nemrég ért véget két éves kapcsolata egy bizonyos Dennis Jauch nevű sráccal. Az első randik állítólag remekül sikerültek, úgyhogy mindketten izgatottan várják a folytatást. Bár azt tudni kell, hogy Liam már jó ideje bele volt zúgva a hölgybe, olyannyira, hogy ezt annak idején még akkori barátnőjének is bevallotta, sőt, családja előtt sem csinált titkot belőle.

  A másik oldalon pedig maga Lewis sem volt sosem teljesen közömbös a One Direction énekese iránt. Nyáron pár alkalommal már találkoztak, bár akkor még teljesen ártatlan okok miatt, a fiúnál nyolc évvel idősebb énekes ugyanis szakmai tanácsokat adott. Már az akkor együtt eltöltött időt is nagyon élvezte, úgyhogy nem csoda, ha most meg a fellegekben van.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon