MENÜ
 • Liam Neeson farkashúst evett

  A nálunk Fehér pokol címen futó film bojkottjára ösztönöznek az állatvédők, miután kiderült, hogy Liam Neeson farkaspörkölttel készült a szerepre.

  A magyar mozikban március 22-én mutatják meg a Fehér poklot (The Grey), melynek főszerepét Liam Neeson alakítja. Nem mondhatnánk, hogy eredeti történetről van szó, már sokszor láthattunk hasonlót: repülős balesettel, téli élet-halál harccal és farkasokkal is találkoztunk benne. Az alapsztori szerint a Neeson által életre keltett olajmunkás egy csapattal a sarkvidéken reked, miután lezuhan a repülőgépük. Természetesen küzdeniük kell a túlélésért, többek között egy farkashordával.

  Korábban már a farkasok szerepeltetése is ellentéteket generált a film és az állatvédők között. Ám miután Neeson bevallotta, hogy a rendező, Joe Carnahan tanácsára a stáb megkóstolta a farkashúst, az állatvédők többsége teljesen felháborodott. „Neeson hozzáállása az állatokkal való bánásmódhoz egyáltalán nem tart lépést a világgal. Ne ijedjünk meg, csak tartsuk magunkat távol a Fehér pokoltól!” – kérte a PETA nevű állatvédő szervezet.

  Egyébként Neeson bevallása szerint nem okozott neki gondot a farkaspörkölt. Mivel ír származású, evett már furább pörkölteket is. Bár a stábtagok közül többen rosszul lettek.

  Hát valljuk be, jobb módszerek is vannak arra, hogy valaki ráérezzen a szerep ízére.

  Forrás: hbo

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon