MENÜ
 • Lezárultak a The Voice előválogatói

  A múlthét folyamán lezajlottak a legújabb tehetségkutató válogatói, melynek során igazi karakteres hangokat keresnek.

  Jelentkezők szép számmal akadtak, és a korosztályt tekintve is színes volt a felhozatal: 16 éves fiatal lányoktól kezdve egészen az idősebb korosztályig találhattunk embereket, akik kora délutántól álltak sorban a Műcsarnok előtt.

  A Voice lényege, hogy a mentorok csak a szereplők hangját hallhatják, mivel háttal ülnek nekik, így valóban csak az énekesi kvalitások számítanak a továbbjutásban.

  Ennek nagyon sokan egyébként kimondottan örülnek, mivel így nem kell szembesülniük negatív ítélettel, ami mondjuk a külsejüket illeti.

  A résztvevők arról is beszámoltak, hogy igazi, profi csapattal volt dolguk, minden tökéletesen volt megszervezve a válogatók során, semmi probléma nem csúszott bele a gépezetbe. Nagyon felkészült és emberközpontú stábbal találkoztak, akik arra helyezték a hangsúlyt, hogy mindenki kipihenten tudjon az énektanárok elé állni.

  Heincz Gábor „Biga”, a produkció egyik énektanára a TV2 Mokka című műsorának tegnapi adásában elmondta, hogy meglepődött azon, hogy 18 tehetségkutató után még mindig vannak olyan emberek, akiket nem sikerült felfedezni. Igazi csiszolatlan gyémántokkal találkoztak, akikkel bizony érdemes lesz foglalkozni és odafigyelni rájuk.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon