MENÜ
 • Lezárta klip-trilógiáját a Kings of Leon

  Három részből álló videó sorozatot forgatott a legutóbbi, "WALLS" albumához kapcsolódóan a Kings of Leon, és a "Waste A Moment"-tel megkezdett, majd pedig a "Find Me"-vel folytatott sztori most a "Reverend"-del ér véget.

  Az október közepén megjelent “WALLS” a csapat 7. lemeze, és az elődeihez hasonlóan ez is meghódította a rajongókat, hiszen olyan országokban vezette az eladási listákat, mint az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Skócia, Új-Zéland, Írország, Kanada és Ausztria. Magyarországon is bekerült a Top 40 albumok közé, a “Waste A Moment” pedig rendszeresen szólt a rádiókban.

  A 2003-as megalakulása óta a Kings of Leon több mint 18 millió albumot és 24 millió single-t adott el, öt kislemezük is bekerült a Billboard Hot 100-as listájára, valamennyi lemezük szerepelt a Billboard Hot 200-ban, három Grammy-, három NME-, kettő Brit- és egy Juno-díj tulajdonosai. Turnéik a világ minden pontjára eljutottak, és olyan fesztiválokon léptek fel főműsoridőben, mint a Lollapalooza vagy a Glastonbury.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon