MENÜ
 • Lezajlott az Éden Hotel gyertya ceremóniája

  Két játékos veszélybe került

  Az Éden Hotel hétfői adásában a lakók egy kalózos játék részesei voltak, aminek eredményeként Gábor egy ládát nyithatott ki. Ennek jelentősége nem sokkal később ki is derült: megtudták, párjával, Tinával el kell hagyniuk a hotelt, ám csapatuk kapitánya, Gyula megmenthette őket a biztos kieséstől, a fiú azonban nem így döntött és a vízbe lökte őket – Gábor huszonkét, Tina huszonhét bent töltött nap után távozott.

  edengyertya

  A sűrű hétkezdés után szerdán sor került az idei széria gyertya ceremóniájára, aminek keretein belül mindannyian három, a hotelbeli életüket szimbolizáló égő gyertyát kaptak. Az eseményen fiúknak a fiúkról, míg a lányoknak a lányokról kellett nyilatkozniuk, és a láng elfújásával jelezték, melyik játékost tartják a leggyengébb lakónak.

  Laura azt a lányt választotta, akinek elmondása szerint megbocsátott, ám tettét sosem feledi: elfújta Orsi gyertyáját, és elmondta, tette egyúton Bencének is szólt. Ezt követően Loki szólalt meg, aki elmondta, véleménye szerint Bence rendelkezik a legkevesebb erővel ahhoz, hogy folytatni tudja a játékot, majd Orsi nyilváníthatta ki véleményét, és Barbara mellett döntött.

  Peti Bence gyertyáját és Barbara Orsiét fújta el, mielőtt Gyula jóvoltából Bence, Mariann döntésének következtében pedig Orsi harmadik gyertyájának lángja is kialudt, amiből kifolyólag egyikük másnap biztosan elhagyja a hotelt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon