MENÜ
 • Lewis Hamiltont rövid pórázon tartják

  Nicole-nál egyből kiborult a bili, Lewis azonban igyekezte megnyugtatni, hogy semmi illetlenség nem történt és kettejük párkapcsolatán szeretne inkább dolgozni.

  Voltak már olyan időszakai ennek az évnek, amikor nem lehetett tudni, hogy most akkor a Forma 1 sztárja, Lewis Hamilton és az X Factor zsűrije, Nicole Scherzinger járnak-e. Egy ideje azonban, köszönik szépen, újra együtt vannak és jól vannak. Apróbb zörrenések persze még mindig előfordulnak, ahogy ez a héten is megtörtént.

  Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni a szituációt, akkor a konfliktus okát az adta, hogy szegény pilóta jól érezte magát. Ez talán még rendben is volna, az viszont talán mér kevésbé, hogy mindezt egy luxushotelben tette, igen nagy társaságban. A díszes társaságnak pedig összeszámolva mintegy tíz csini csaj is tagja volt. Hoppá!

  Nicole-nál egyből kiborult a bili, Lewis azonban igyekezte megnyugtatni, hogy semmi illetlenség nem történt és kettejük párkapcsolatán szeretne inkább dolgozni. A lány állítólag el is fogadta barátja szavait, hisz neki. Ez annak a jele, hogy valóban mindketten komolyan gondolják a járást, ugyanis egy hozzájuk közel álló forrás szerint még mindig vannak problémáik. De nem adják fel és ez a lényeg.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon