MENÜ
 • Levetkőzött a világ legkövérebb férfija

  Meztelenül mutatta meg magát a világ legkövérebb férfija drasztikus fogyása után. Így akarja felhívni a világ figyelmét a súlyproblémák fontosságára, illetve egy állam közel cég segítségét kéri.

  Paul Mason egykor több 440 kilót nyomott, de miután ebből már leadott 300-at, lassan de biztos kezdi elérni normális súlyát. Ekkora súlyveszteségnél viszont egy dolog továbbra is problémát jelent neki – a bőre, mely szó szerint bokájáig lóg le. Paul a fogyókúrát úgy teljesítette ilyen sikeresen, hogy orvosi úton tojásnagyságúvá alakították gyomrát.

  Most úgy döntött, tragédiáját a világ elé tárja, egyrészt felhívva az emberek figyelmét a problémára, másrészt hogy az angol egy állam közeli betegbiztosítási cég, az NHS England  támogassa fizesse ki a bőrét helyreállító műtétet, melynek ára megközelítőleg 21 millió forint.

  Paul 2010-ben kezdte el a radikális súlycsökkentést, egészen addig napi 20.000 kalóriányi ételt fogyasztott el, mely a normális tízszerese.

  Elmondása szerint ha az NHS England állná a bőreltávolítás műtétjét, újabb 50 kilótól szabadulna meg, lógó bőre ugyanis jelenleg ennyit nyom.

  Az efajta szépészeti beavatkozásokat Angliában nem szokott az állam támogatást biztosítani, ezért is a kétségbeesett lépés Paultól:

  “Találkoztam egy nővel, aki 13 évig várt a műtétre, pedig az ő plusz bőre csak 12 kilót nyomott.”

  Viszont nem minden múlik az államon. A doktorok elmondása szerint Paulnak két évig kell tartania a súlyát ahhoz, hogy elvégezhető legyen rajta a beavatkozás, ettől függ az állami támogatás is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon