MENÜ
 • Letartóztatták Bon Jovi lányát

  Kórházba szállították, majd rögtön előzetes letartóztatásba helyezték a tizenkilenc éves lányt.

  Stephanie Bongiovi, a híres énekes, John Bon Jovi egyetlen lánya nagy bajba keveredett. A lányhoz mentőt kellett hívni a Hamilton College egyik kollégiumába, amikor elájult és az orvosok később a rendőrséget is értesítették, mivel kiderült, a tizenkilenc éves lány drog-túladagolás miatt vesztette el eszméletét. A kiérkező rendőrök egy nagy adag marihuánát és kevés kokaint találtak a szobában, ezért kórházból való távozása után előzetes letartóztatásba helyezik a lányt.

  Stephanie megúszta egy pár napos kórházi kúrával, ám a bűncselekmény miatt valószínűleg főhet híres apukája feje. Már csak azért is, mert a nívós, évi ötvenötezer dolláros – azaz körülbelül tizenkét és fél millió forintos – tandíj valószínűleg ablakon kidobott pénz volt, Stephanie-t ugyanis nagy eséllyel ki fogják csapni a művészeti iskolából. A nyomozás egyelőre folyik, így nem tudni, pontosan ki birtokolta a tiltott szereket, de az iskola egy közleményben tudatta, mindenben együtt működik a rendőrséggel és ha kell, súlyos intézkedéseket hoznak szabályaik betartatása érdekében.

  “A főiskola mindenben együttműködik a rendőrséggel. Először mindig a hallgatóink biztonsága a legfontosabb. De tiszteletben tartjuk a hallgatóink magánélethez való jogát is, csak úgy, mint a törvényeket, ezért nem célunk az egyének egészségét és felelőtlen döntéseit vitatni, csupán a törvényeknek megfelelően járunk el.” – írta közleményében a Hamilton College.

  John Bon Jovi egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, az azonban biztos, hogy nem boldog lánya felelőtlensége miatt, főleg, hogy egy korábbi nyilatkozatában bevallotta, ő maga is kipróbálta a drogokat, azonban nagyon korán felismerte, milyen veszélyesek, ezért gyorsan letett használatukról.

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon