MENÜ
 • Letartóztatták a kakievő művészt

  Börtönbe került a botrányok sorozatát okozó művész.

  Ira Isaacs, a magát sokk-művészként definiáló férfit börtönbüntetésre és tízezer dollár megfizetésére kötelezték a társadalom megbotránkoztatása miatt. A férfi leginkább arról lett híres, hogy bevitte a pornóiparba a kakievést.

  A 61 éves “művész” az utóbbi időkben leginkább filmeket készített, melyek olyan szinten tartalmaztak obszcén dolgokat, hogy a bíróság végül inkább elzárta a férfit a társadalom elől. Az egyik videóban Isaac például két hölggyel folytat szexuális viszonyt, miközben mindhárman saját ürüléküket eszik.

  A tárgyaláson Isaasc védelmében ügyvédje azt hozta fel, hogy a videók valóban messze állnak a mainstream pornótól, de nem szerepelnek benne gyermekek, így nem sértenek meg semmilyen törvényt.

  Isaacs szerint elítélése egyáltalán nem igazságos, ettől függetlenül egy szinten megtiszteltetésként fogja fel a történteket.

  “Az egész ügy botrányos. Elítéltek egy művészt a munkássága miatt. Mi van, ha túlléptem egy határt, a művészek kockáztatnak! Úgy érzem mintha megnyertem volna az Oscar-díjat. Hegy művész annyi embert sért meg a műveivel, hogy börtönbe dugják a társadalom elől, az már jelent valamit.””

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon