MENÜ
 • Letartóztatása közben leharapta majd megette saját ujját

  Az intézkedő rendőrök szinte sokkot kaptak a jelenet láttán.

  Az USA-ban egyelőre megbecsülni sem tudják, hányan szenvedhetnek az újnak egyáltalán nem nevezhető, ám reneszánszát élő PCP-drog függőségében. Mindenesetre azt, hogy az alattomos, fájdalomreceptorokat blokkoló szer mennyire veszélyes, abból a tegnap történt esetből is feltűnik, melynek során az intézkedő rendőrök gyakorlatilag sokkot kaptak.

  A New Jersey-i rendőrséget egy járókelő riasztotta, egy meztelen férfiről tett bejelentést, aki éppen erőszakkal próbál eltulajdonítani egy autót, kirángatva abból sofőrét. A két intézkedő rendőr ekkor a helyszínre sietett, majd megpróbálták letartóztatni az önkívületi állapotban lévő gyanúsítottat. Miután azonban egyik kezére megpróbáltak bilincset tenni, a férfi a szájához emelte kezét és egy szempillantás alatt leharapta saját mutatóujját, majd látszólag élvezettel meg is ette azt.

  A két rendőr majdnem rosszul lett az eset után, hiszen a horrorfilmbe illő jelenet még sokat látott szemeiknek is hátborzongató volt. Miután azonban mentőt hívtak, azok kórházba szállították és a drogteszt kimutatta a PCP jelenlétét szervezetében. Ez a drog az összes fájdalomérző receptort kikapcsolja, így az orvosok szerint a férfi számára saját ujjának elfogyasztása körülbelül egy csirkeszárny elrágcsálásával egyenértékű fájdalmat okozhatott.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon