MENÜ
 • Lesittelték a megszállott lézerezőt

  A 32 éves Irene Mary Levy nem bírt magával, egyszerűen imádott lézertollal hadonászni. Többszörös visszaesőként még a hatóságok munkáját is veszélyeztette, így most börtön vár rá.

  Sokat hallani különféle furcsa megszállottságokról, melyek nem sok vizet zavarnak, azon kívül, hogy csodálkozunk rajtuk. A riverside-i Irene Mary Levy szenvedélye azonban közel sem ártalmatlan és bizony jár a börtön érte. A nő ugyanis helikopterre és rendőrautóban ülő zsarukra irányította lézertollát, amely súlyos látáskárosodást okozhat – tudatta a KTLA. A Riverside-i Megyei Seriffiroda megerősítette a hírt, amely szerint megtalálták és le is tartóztatták “LézerMarist”, aki most a Larry Smith Fegyintézetben ül.

  “Nem az első eset, hogy Levy a lézertolla miatt összetűzésbe került a hatósággal. Most egy járőrkocsit vett célba, majd miután a két rendőr kiszúrta, bemenekült egy házba. Helikopterrel is kerestük, a nő pedig a búvóhelyén a pilótát is célba vette a lézertollal, így gyakorlatilag saját maga mutatta meg nekünk, hol találjuk” – nyilatkozta a rendőrség szóvivője.

  A Barack Obama által módosított szövetségi törvény szerint 2012-től bűncselekménynek számít a hasonló, lézertollal való játszadozás, ugyanis az eszköz pillanatnyi és tartós látáskárosodást is okozhat. A törvénymódosítás már nagyon kívánta magát, ugyanis Kaliforniában tavaly 3500 ilyen ügy történt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon