MENÜ
 • Leonardo DiCaprio újra szingli

  Van még néhány Victoria's Secret-modell akivel nem volt dolga, így nem kesereg a színész.

  Ha lenne olyan verseny, melyben az kapná a fődíjat, aki a legtöbb fehérnemű-modellel randizott, bizonyára a mi Leo DiCapriónk is jó eséllyel indulhatna a címért, de mit van mit tenni. Ha valakinek megtetszik egy márka, a szerelemnek nem lehet parancsolni.

  Gisele Bündchen és Bar Refaeli után Erin Heatherton is a neves színész exeinek listájára került a héten. A huszonhárom éves szőkeség kevesebb mint egy évig volt a Titanic sztárjának barátnője, és az US Weekley értesülései szerint néhány hete már nem igazán működőképes a kapcsolatuk. Egy névtelen forrásra hivatkozva a lap szerint szakítottak is, ám nincs köztük harag, még mindig beszélnek egymással.

  A pár még tavaly decemberben jelent meg először együtt, milyen meglepő, egy Victoria’s Secret bemutatón, New Yorkban. A 37 éves DiCaprio ekkor még csak sebeit nyalogatta a Gossip Girl sorozat egyik színésznőjével, Blake Lively-vel való szakítása után, ám a fotók tanúsága szerint Erin oldalán hamar vígaszra lelt. A románc azonban nem tartott túl sokáig, melynek az oka állítólag a kettejük nagyon eltérő időbeosztása, amely meggátolta őket abban, hogy sok időt tölthessenek együtt. Ezért látták jobbnak, ha békességben elválnak egymástól és mindenki külön utakon folytatja tovább. Erin azonban most a modellkedést kissé megunva úgy nyilatkozott, talán a filmipar felé veszi az irányt, ezért nem kizárt, hogy újra keresztezik egymás útját.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon