MENÜ
 • Leolvadt egy férfi bőre a meghibásodott szaunában

  Már hallani is gusztustalan és fájdalmas.

  Egy 68 éves férfi halt meg egy meghibásodott a szaunában a Miamiban található South Beachen található lakásában, miután élve megsült. Olyannyira elégett a teste, hogy úgy nézett ki, mintha szétszaggatták volna. Dennis Antiporek órákig volt a szaunában, mire aggódó lánya megtalálta. Akkor nyitotta ki az ajtót, és amit ott talált, teljesen összetörte.

  “Behunyom a szemem és csak az égett arcát látom magam előtt,” nyilatkozta felesége a CBS-nek. “Ez borzasztóan hangzik, de bőr volt a padlón, a padon, és ezt nem szabadott volna látnunk.”

  szauna

  A rendőrség még vizsgálja, miként történhetett meg a meghibásodás, ami a férfi halálához vezetett. A család jogásza, Joseph Madalon szerint tönkrement az időzítő, a tekercsek és a gép meghibásodott, ami a szokásosnál magasabb hőmérsékletet okozta.” Ez pedig nagy valószínűséggel szívrohamot vagy agyvérzést okozott, emiatt nem tudott kimenni, majd szép lassan elolvadt.

  “Nem tudom kiverni a képet a fejemből,” mondta lány, Lara Antiporek. “Nem tudom azt a szagot… Nem akarok enni, nem akarok csinálni semmit.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Nyit a Dürer Öböl a Lupán

  Bulvár
  jún. 5., péntek

  Ma nyit a Lupa Drive-in Autósmozi

  Bulvár
  jún. 4., csütörtök

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon