MENÜ
 • Lenyelte a pezsgőbe rejtett gyémántot

  Egy adománygyűjtő rendezvényen nyerte meg főnyereményként az 5 ezer dollár értékű gyémántot egy tampai asszony. Azonban sikerült gyanútlanul lenyelnie nyereményét, és orvosi beavatkozásra volt szükség annak kézhezvételéhez.

  Miriam Tucker április 20-án egy adománygyűjtő rendezvényen vett rész, ahol a bőkezű adakozóknak arra is volt esélye, hogy nyerjenek jótékonykodás közben – írja a Tampa Bay Times.

  Minden részvevő vehetett egy pohár pezsgőt 4500 forintért, amelynek az aljára féldrágaköveket rejtettek a szervezők. Egyetlen egy pohárba azonban egy 5000 dollár értékű – 1,2 millió forint – gyémántot tettek bele.

  A szerencsés tampai asszony meghúzta a poharat és nyilván utána döbbent rá, vélhetően a gyémántot nyelte le, mivel senki nem tette fel a kezét, hogy a drágakő az ő poharában lenne.

  “Kicsit kellemetlen volt lenyelni, buta voltam, hogy nem néztem meg, mit iszom. Kapóra jött, hogy két nappal később kellett mennem végbéltükrözésre”  – mondta Tucker. Az asszony végbeléből végül az orvos kaparta ki a vagyont.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon