MENÜ
 • Lenyelte a gyémántot, így próbálta ellopni

  3,5 millió forint értékű drágakövet próbált ellopni egy kínai férfi

  A leghülyébb bűnözők sorába sikeresen küzdötte be magát az a harminckét éves kínai férfi, aki egy 1,5 karátos gyémántot úgy próbált ellopni egy Sri Lankán megrendezett ékszervásárról, hogy lenyelte azt. A férfi először megkérte az eladót, hogy mutassa meg neki közelebbről a borsónyi méretű, méregdrága ékszert, majd bűntársa valamivel elterelte az eladó figyelmét, amíg a tettes szó szerint kiharapta kezéből a követ.

  Ezután a két férfi futásnak eredt, ám a nyilvánvalóan fokozott biztonsági szolgálat miatt nem jutottak el a kapuig sem. A kiérkező rendőrök jobbnak látták kórházba szállítani a gyanúsítottat, mivel az éles felületű drágakő akár az életét is veszélyeztethette volna. A kórházban az orvosok megröntgenezték a férfit, akinek szerencsétlenségére a gyémánt nem haladt át emésztőrendszerén, hanem elakadt a bélrendszer egy nyúlványában. Emiatt műtéti úton kell eltávolítani testéből a zsákmányt.

  A férfi egyébként felajánlotta, hogy kifizeti a gyémántot, hogy elkerülje a műtétet, de az orvosok szerint az akár az életébe is kerülhet a drága belsőszervi ékszer, így mindenképpen operációt javasolnak neki, utána pedig valószínűleg némi börtönbüntetés is kilátásba kerül a tolvaj számára.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon