MENÜ
 • Lemondott három miniszter

  Előfordul a politikában, hogy kormányfők, miniszterek, államtitkárok különböző okokból kifolyólag lemondanak. Indiában három politikusnak most eléggé szokatlan ok miatt kellett felállnia székéből.

  A több mint egy milliárd főt számláló India Karnataka államának parlamentje épp ülésezett. Ebben még semmi újdonság nincs, azonban az ülést vevő egyik kamera egyszer csak arra lett figyelmes, hogy két miniszter, C. C. Patil és Laxman Savadi valami szokatlant nézeget egy mobiltelefonon.

  Az urak valószínűleg így próbálták oldani a feszültséget, ugyanis épp egy komoly helyi témáról ment a vita. A videó természetesen felkerült az internetre és egész Indiát bejárta. A harmadik miniszter azért mondott le, mert az ő telefonjáról nézte két társa a filmet. Természetesen mindhárman tagadják az ellenük felhozott vádat, Savadi azt állította, hogy egyáltalán nem pornót néztek, hanem egy olyan felvételt, amelyen egy partin megerőszakolnak egy nőt. A témára pedig egy felszólalásában szerette volna felhívni a figyelmet.

  A három férfi vizsgálatot követel az ügyben, de addig is, amíg nem tisztázódik a helyzetük, lemondtak posztjukról, ugyanis nem akarják sem pártjukat, sem a kormányt kellemetlen helyzetbe hozni. A szituáció azért is különösen pikáns, mert az egyik lebukott miniszter, C. C. Patil minisztériuma többek között az asszonyok és gyerekek ügyéért felelős.

  forrás: index.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon