MENÜ
 • Lemészárolta családját a szabadnapokért

  Egy szociális munkást érdekes okból rúgtak ki munkahelyéről. Túl sokat kért kimenőt.

  Szülei, nagybátyja, nagynénje, testvére és ex-férje temetése miatt. Közben senkije nem halt meg.

  Miles kisasszonyt egy két napos meghallgatás után bocsátották el, miután a 66 fizetett  szabadnapjából mindegyik hazugságon alapult, pácienseinek pedig ezért kellett őt nélkülözni.

  A nő először 2010 februárjában, két héttel a munkába állása után kéredzkedett el – akkor apja halála miatt, aki állítása szerint autóbalesetben hunyt el.

  A következő hónapban már édesanyja miatt kért ki néhány napot, mivel elmondása szerint az idegszanatóriumba került. Az év végén pedig már az asszony temetésére kért szabadságot.

  2011-ben folytatta családja mentális mészárlását – akkor a bátyját temette, majd nemsokkal rá újra szabadságot kért – a sorban exférje jött, aki a sztorija szerint felakasztotta magát és neki kellett azonosítania  a holttestet.

  2011-nek itt viszont még korántsem volt ezzel vége!  Novemberben egy nagyobb időszakot kért ki, mivel új képzeletbeli tragédiája szerint nagybátyja és nagynénje is meghalt, a két sajnálatos esetet pedig csak hét nap választotta el egymástól.

  Egy idő után mindenkinek feltűnt az asszony tragikus életsorsa, de a hatóságoknak ez inkább volt gyanús, mint sajnálatos. A héten tartott meghallgatáson – melyen nem jelent meg a hölgy és még ügyvédet sem küldött – végül kirúgták és kötelezték arra, hogy a fizetett szabadságnapok béreit fizesse vissza.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon