MENÜ
 • Lemészárolta családját a szabadnapokért

  Egy szociális munkást érdekes okból rúgtak ki munkahelyéről. Túl sokat kért kimenőt.

  Szülei, nagybátyja, nagynénje, testvére és ex-férje temetése miatt. Közben senkije nem halt meg.

  Miles kisasszonyt egy két napos meghallgatás után bocsátották el, miután a 66 fizetett  szabadnapjából mindegyik hazugságon alapult, pácienseinek pedig ezért kellett őt nélkülözni.

  A nő először 2010 februárjában, két héttel a munkába állása után kéredzkedett el – akkor apja halála miatt, aki állítása szerint autóbalesetben hunyt el.

  A következő hónapban már édesanyja miatt kért ki néhány napot, mivel elmondása szerint az idegszanatóriumba került. Az év végén pedig már az asszony temetésére kért szabadságot.

  2011-ben folytatta családja mentális mészárlását – akkor a bátyját temette, majd nemsokkal rá újra szabadságot kért – a sorban exférje jött, aki a sztorija szerint felakasztotta magát és neki kellett azonosítania  a holttestet.

  2011-nek itt viszont még korántsem volt ezzel vége!  Novemberben egy nagyobb időszakot kért ki, mivel új képzeletbeli tragédiája szerint nagybátyja és nagynénje is meghalt, a két sajnálatos esetet pedig csak hét nap választotta el egymástól.

  Egy idő után mindenkinek feltűnt az asszony tragikus életsorsa, de a hatóságoknak ez inkább volt gyanús, mint sajnálatos. A héten tartott meghallgatáson – melyen nem jelent meg a hölgy és még ügyvédet sem küldött – végül kirúgták és kötelezték arra, hogy a fizetett szabadságnapok béreit fizesse vissza.

  Ajánló

  Ilyen volt a 2019-es Life Ball

  Különleges szuperprodukciót jelentett be az EFOTT

  Indul a 7. MOL Nagyon Balaton