MENÜ
 • Lelőtték a kislányt – videó

  Megrázó videofelvétel járta be a világhálót.

  Bandaháború közepébe csöppent az a szerencsétlen kislány, akit a londoni boltba betörők golyója talált el. Bár a gyermek életét sikerült megmenteni, a támadásnak nyoma marad: deréktól lefele lebénult. Az esemény azért is megrázó, mert bárki a saját szemével láthatja a történteket, amit a bolt biztonsági kamerája rögzített.

  A felvételen Thusha Kamaleswara látható, aki vidáman táncol a polcok között. Hirtelen férfiak törnek be a boltba, majd látszik, hogy a kislány összeesik: a tűzpárbaj során az egyik golyó épp Thushát találta el, éppen a mellkasán. Kétszer kellett újraéleszteni, míg a kórházba értek vele. Életét megmentették ugyan, de az ötéves kislány álmai örökre szertefoszlottak, miszerint táncosnő lesz, ugyanis élete hátalevő részét kerekesszékben töltheti. Őt tartják a londoni bandaháborúk legfiatalabb áldozatának.

  A brit rendőrség a kamarák felvétele alapján találta meg a három elkövetőt, akiket március 26-án gyilkossági kísérlet, valamint súlyos testi sértés miatt talált bűnösnek a bíróság. Büntetésük nagyságáról később döntenek, de Nathaniel Grant, Kazeem Kolawole és Anthony McCalla akár életük végéig is börtönben maradhatnak.

  Íme a tragikus videó. Oszd meg, ha együttérzel!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon